Fuhrparkmanager mit einer Schere schneidet einen Bonsai zurecht.

Komercialni cestni transport

Z več kot 50 letnimi izkušnjami v kartičnem poslovanju in nenehnim vlaganjem v razvoj se uvrščamo med največje investitorje v najnovejšo sodobno tehnologijo. Predstavljamo vam široko paleto rešitev, ki vam nudijo upravljanje in nadzor stroškov vašega voznega parka.

Shell kartica

Shell v Sloveniji ponuja široko paleto storitev transportnim podjetjem. Z več kot 50-letnimi izkušnjami v tem poslu in eno najširših mrež bencinskih črpalk v Evropi je Shell vaš popoln partner na poti.

Cestnine

Za mednarodne prevoznike, ki vozijo skozi več držav, lahko plačilo cestnin, tunelov in mostov povzroča sitnosti. Različni nacionalni cestninski sistemi upočasnijo voznike, kakor tudi spremljajoča administracija pri delu v pisarni. Naša rešitev vam lahko pomaga.

Storitve na poti

Ne bodite v skrbeh, kadar vas vozilo pusti na cedilu! Vemo, da je ohranjanje vozil v gibanju bistveno za vaš posel, zato smo poiskali partnerje, ki bodo vašim voznikom hitro pomagali nadaljevati pot. Z nami lahko dostopate tudi do velikega števila parkirišč za tovornjake, nudimo pa tudi avtopralnice za tovornjake in čiščenje cistern.

Povračilo DDVja in trošarin

Davki predstavljajo velik del cene goriva. Shell vam lahko pri nakupih z vašo kartico za gorivo po vsej Evropi hitro in preprosto pomaga zahtevati vračilo DDV in trošarin, kjer je to mogoče. Ker je to zahtevno in zamudno delo, to prepustite nam.

LNG & BioLNG

Začnite prihodnost z nami  - z alternativnimi in inovativnimi pogonskimi gorivi in učinkovitimi strategijami za zmanjšanje emisij CO2. Bodisi z zmanjšanjem emisij ali izravnavo.

Shell APIs

Shell API-ji omogočajo vsakemu podjetju enostavno integracijo storitev iz portfelja Shell v lastno aplikacijo, ne glede na to, ali gre za back-end sistem, spletno mesto ali aplikacijo za mobilne telefone. Obljubljamo nemoteno integracijo API-jev z vsakim IT okoljem, ki ga lahko uporabite.