NAŠE STORITVE ZA UPRAVLJANJE VOZNEGA PARKA

Shellovo cestninjenje v Evropi

Čezmejno vodenje voznega parka je zapleten posel. Različni nacionalni cestninski sistemi upočasnijo voznike, kakor tudi spremljajoča administracija pri delu v pisarni. Naša rešitev vam lahko pomaga.

Povračilo davka in trošarin

Davki predstavljajo velik del cene goriva. Shell vam lahko pri nakupih z vašo kartico za gorivo po vsej Evropi hitro in preprosto pomaga zahtevati vračilo DDV in trošarin, kjer je to mogoče.

Parkiranje in pranje tovornjakov ter čiščenje cistern

Izvedite, kako Shell in naši partnerji pripomoremo, da vaš vozni park ostane čist, vi pa na poti brez težav najdete parkirno mesto

Pomoč pri okvari vozila

Ne bodite v skrbeh, kadar vas vozilo pusti na cedilu! Vemo, da je ohranjanje vozil v gibanju bistveno za vaš posel. Zato smo poiskali partnerje, ki bodo vašim voznikom hitro pomagali nadaljevati pot.

Tuneli in mostovi

Shell kartica omogoča tudi plačilo tunelov in mostov v Evropi. Vse pristojbine so zaračunane na vaš Shell račun, kar vam znatno olajša upravljanje stroškov.

Trajekti in avtovlaki (ROLA)

Izkoristite dostop do široke mreže evropskih trajektnih linij, ter en sam račun za vse storitve, kar vam prihrani čas in denar.

VARNI NA CESTI

VARNI NA CESTI

Kjerkoli že obratujete, je varnost v cestnem prometu ključna prednostna naloga. To je izziv, ki ima lahko velik vpliv na življenje vaših voznikov in uspešnost vašega podjetja, zato je pomembno, da razumete tveganja s katerimi se soočajo vozniki, in ukrepe, ki jih lahko sprejmete kot vodja voznega parka.

Več