Že veste, kje se nahaja vaš najbližji Shell bencinski servis? 

Mednarodne energetske družbe Shell vam gotovo ni potrebno posebej predstavljati. S skoraj 50.000 lokacijami na več kot 80 trgih je Shell največji prodajalec mobilnosti na svetu in eden največjih trgovcev z eno blagovno znamko na svetu. Na lestvici najbolj cenjenih blagovnih znamk za leto 2024 Shell zaseda visoko 23. mesto, najvišje med energetskimi družbami.

Vloga Shella v Sloveniji je bila dolgo časa omejena na tovorni promet. A z velikim veseljem sporočamo, da temu ni več tako. V zadnjih mesecih leta 2023 in prvih mesecih leta 2024 smo v različnih krajih po Sloveniji pod blagovno znamko Shell odprli 39 bencinskih servisov, med njimi tudi povsem nov center mobilnosti v Žalcu. Če je nekoč le zares pozorno oko ujelo prepoznavno rumeno-rdečo školjko, simbol in neodtujljivi del Shellove identitete, se to zdaj spreminja. A ker so načrti Shella vselej ambiciozni, smo prepričani, da je to šele začetek prave Shellove zgodbe v Sloveniji!

Potujte z nami, potujte s Shellom!

S prihodom Shell bencinskih servisov v Slovenijo so slovenskim voznikom prvič na voljo najzmogljivejša goriva Shell V-Power, ki jim zaupajo in jih priporočajo številna svetovna avtomobilska podjetja, med njimi tudi prestižna Ferrari in BMW-M. Pestra pa je tudi ostala ponudba: večina Shell bencinskih servisov svojim strankam ponuja v svetu odlično poznano Shellovo kavo (t.i. Shell Café), trgovino s Shell prehrambenimi izdelki ter z različnimi Shell olji, mazivi in drugimi izdelki za oskrbo in nego vašega vozila. Na številnih Shell bencinskih servisih sta na voljo tudi avtopralnica in urejeno parkirišče.

Vabimo vas, da si na spodnjem zemljevidu pogledate, kje se nahajajo Shell bencinski servisi in nas obiščete. Veseli bomo vaše družbe in vam obljubljamo, da se bomo za vas potrudili po svojih najboljših močeh. Shell je v svetu sinonim za kakovost. In ta kakovost je zdaj na voljo tudi slovenskim voznikom!

 

Shell kartica in rešitve za transport

Z več kot 50 letnimi izkušnjami v kartičnem poslovanju in nenehnim vlaganjem v razvoj se uvrščamo med največje investitorje v najnovejšo sodobno tehnologijo. Predstavljamo vam široko paleto rešitev, ki vam nudijo upravljanje in nadzor stroškov vašega voznega parka.

Prodaja goriva večjim kupcem

Vas zanima dostava goriva na vašo črpalko? Če ste lastnik podzemne ali nadzemne cisterne, vam lahko dizelsko gorivo pripeljemo na vaš naslov.

Maloprodaja goriva - Shellova mreža črpalk v Sloveniji

Za uporabnike euroShell kartice smo v Sloveniji zgradili mrežo samopostrežnih črpalk z dizelskim gorivom. Vse črpalke so odprte 24 ur na dan, vse dni v letu.