Vaši osebni podatki

Želimo vas obvestiti o osebnih podatkih, ki jih zbirajo družbe iz Shellove skupine družb (v nadaljnjem besedilu: Shell), o namenih takega zbiranja in vašimi pravicami v zvezi s tem. Spodaj izberite obvestilo oziroma obvestila o varstvu zasebnosti, ki so pomembna za vas.

Ta obvestila o varstvu zasebnosti morda dopolnjujejo lokalna/dodatna obvestila. Obvestila so na pristojni Shellovi spletni strani za posamezno državo na voljo tudi v lokalnih jezikih (kjer je to primerno).

Družba Shell je sprejela Zavezujoča Poslovna Pravila, ki zagotavljajo okvir za skladnost z zasebnostjo, ki ga je odobril nizozemski organ za varstvo podatkov, tako da lahko podjetja Shell zakonito posredujejo osebne podatke drugim podjetjem v skupini Shell v skladu z zakonodajo EU o varstvu podatkov.

Če imate kakršna koli vprašanja glede obdelave vaših osebnih podatkov, se lahko kadar koli obrnete na nas – kontaktni podatki so navedeni v ustreznem obvestilu o varstvu zasebnosti ter na Shellovi spletni strani za vašo državo.

Voznik, stranka v programu zvestobe, uporabnik Shellove aplikacije

Informacije za posameznike, ki so ali so bili maloprodajna stranka, včlanjeni v Shellov program zvestobe, obiskovalec Shellove spletne strani in/ali uporabnik Shellove digitalne aplikacije.

Kandidat za delovno mesto

Informacije za posameznike, ki se prijavijo za delovno mesto v Shellu ali udeležijo njegovega zaposlitvenega dogodka ali preizkusa znanja.

Poslovna stranka, dobavitelj, partner ali vlagatelj

Informacije za posameznike, povezane z našimi poslovnimi strankami (medpodjetniško sodelovanje), dobavitelji, poslovnimi partnerji, deležniki in/ali vlagatelji.

Trenutni ali nekdanji Shellov zaposleni, njegov vzdrževani član ali Shellov izvajalec

Informacije za posameznike, ki so ali so bili zaposleni, osebe na delovni praksi ali posamezni izvajalci ter vzdrževani člani Shellovih zaposlenih.