Trije dobri razlogi za Shell kartico!

  • Popolna kontrola in nadzor stroškov

    Shell kartica vam pomaga bolje razumeti stroške vašega voznega parka in bolj učinkovito upravljanje. Dosledni nadzor in inteligentno upravljanje pa vam pomaga zmanjšati porabo goriva vašega voznega parka.

  • Brezskrbnost z manj administracije

    S Shellovomi cestninskimi storitvami je vaše potovanje po Evropi nemoteno, saj vam olajšamo vsakodnevno delo. Z visokokakovostnim gorivom in storitvami pa vam omogočamo dostop do največje mreže prodajnih mest na svetu.

  • Pripravljeni danes za jutri

    Shellove rešitve za transport vas bodo pripravile na prihodnost z boljšimi in pametnejšimi načini dela, ki jih potrebujete danes in jutri, vam pomagale k prehodu v bolj nizko ogljični program, izboljšale vaš ugled in poskrbele za skladnost s predpisi.

Die Shell Card ist von vorne zu sehen und steht auf einer Ecke auf einem Tisch. Darüber steht #VORN, der Hashtag zur Shell Kampagne in Deutschland, Österreich und der Schweiz.

euroShell fuel card

Vaš partner mobilnosti

Shell je partner mobilnosti za prihodnost, ki vam pri vašem vsakodnevnem upravljanju voznega parka pomaga pri soočanju z izzivi. Posvečamo se vsem malim podrobnostim in ponujamo celovit nabor storitev, ki so na voljo 24 ur na dan in vse dni v tednu. Z več kot 50-letnimi izkušnjami in eno najbolj razširjenih mrež črpalk na svetu, alternativnimi gorivi, visokotehnološkimi črpalkami in še veliko več, vašemu voznemu parku pomagamo doseči vsak cilj. Vse kar potrebujete za nemoten potek poslovanja, so Shellove mobilne rešitve, katere vas bodo pripravile na prihodnost z boljšimi in pametnejšimi načini dela.

 Shell – mobilnost za danes in jutri.

Imate Vprašanja?

Druge Vsebine

Splošni pogoji poslovanja

Splošni pogoji poslovanja urejajo pravice in obveznosti pogodbenih strank, ki izhajajo iz naslova uporabe Shell kartic v okviru Shell servisnega sistema (Shell Fleet Solutions).

Politika o zasebnosti v okviru Shell servisnega sistema

Cenimo vas in vaše podatke ter želimo zagotoviti, da se vaši osebni podatki obdelujejo in uporabljajo na pregleden način v skladu z GDPR. Na tej strani boste našli koristne informacije o našem pristopu k GDPR v okviru Shell servisnega sistema (uporabe Shell kartice).