Zagotavljanje enostavnega evropskega cestninjenja

Odkrijte preprosto in stroškovno učinkovito rešitev evropskega cestninjenja, ne glede na velikost ali vrsto vašega voznega parka

Zagotavljamo enostavno cestninjenje po Evropi

Shell ima več kot 30 let izkušenj na področju cestninske plačilne tehnologije in močne partnerske odnose z glavnimi ponudniki. Zato zagotavljamo razvoj sistema, ki ustreza vašimi potrebam.

Z Shell EETS lahko upravljalci voznega parka in vozniki enostavno plačujejo cestnine v več kot 25 državah. Zapletena spremljajoča administracija ni več potrebna, kar omogoča nemoteno potovanje in izboljša učinkovitost.

placeholder

Hitro, enostavno in samo z nekaj kliki – tako deluje upravljanje s cestninami pri nas.

Preprosto aktivirajte nove države, naročite OBU naprave ali cestninske storitve in nikoli ne izgubite pregleda svojih vozil in registriranih cestnin. Odkrijte pameten način upravljanja s svojimi cestninami!

placeholder

Prevzemite nadzor nad cestninami na našem Shell Fleet HUB portalu!

Omogočamo vam eno samo registracijo za cestninsko napravo (OBU) in en sklop računov za vsa plačila cestnin, upravljanja porabe goriva in drugih storitev preko Shell kartičnega računa.

placeholder

Delo s papirji je preteklost

Z digitalnimi orodji in spletnim portalom Shell Fleet HUB, imate lahko vaš vozni park vedno pod budnim očesom. Kartice za gorivo in vozila, skupaj s cestninami, upravljate kadarkoli, kjerkoli in s samo nekaj kliki. Tako deluje upravljanje voznega parka prihodnosti – hitro, enostavno in varno s kartico Shell.

Prednosti

 • Najširša pokritost

  Evropska pokritost

  Neovirano plačilo cestnine ali pristojbin za predore v več kot 25 državah je omogočeno z eno EETS napravo; in v vedno več državah.

 • Prihrani denar

  Prilagojeno za vas

  naša ekipa bo v sodelovanju z vami našla rešitev plačevanja cestnine, ki najbolje ustreza vašemu podjetju.

 • Prilagojeno vam

  EETS integriran s Shell kartico

  Upravljajte stroške cestnin, goriva, parkiranja, pranja vozil in cistern, asistence na poti in servisov z enim dobaviteljem.

 • Enostavna namestitev

  Prihranite čas

  Z uporabo portala Shell Fleet HUB si poenostavite naročanje, menjavo in aktivacijo cestninskih aparatov in s tem prihranite čas in ohranjajte nadzor nad voznim parkom.

 • Integrirano s Shell kartico

  Prihranite denar

  Omogočamo vam pridobitev popustov in samodejno vračilo rabatov, odveč pa bodo tudi vsi strahovi pred denarnimi kaznimi.

 • Enostavna uporaba

  Enostavna namestitev

  Namestitev cestninske naprave je hitra in preprosta, vožnja pa varnejša zaradi zmanjšanja števila naprav na vetrobranskem steklu.

 • Prihrani čas

  Enostavna za uporabo

  Zaradi intuitivne tehnologije in samodejne brezžične posodobitve je rešitev za vas in vaše voznike enostavna za uporabo.

 • Ostanite obveščeni

  Ostanite obveščeni o najnovejših dogajanjih na tem področju

  Dodatna orodja vključujejo najnovejše novice o cestninah, 24/7 sledenje voznemu parku in Shellov kalkulator cestnine.


 

MORDA VAS ZANIMA TUDI

Kaj je EETS?

Cilj Direktive o evropskih elektronskih cestninskih storitvah (EETS) je poenostaviti postopek plačevanja cestnin.

Pogosto zastavljena vprašanja

Imate vprašanja o EETS? Če ne najdete informacij, ki jih potrebujete, zakaj ne bi pogledali naših pogosto zastavljenih vprašanj.