Zagotavljanje enostavnega evropskega cestninjenja

Zagotavljanje enostavnega evropskega cestninjenja

Čezmejno vodenje voznega parka je zapleten posel. Različni nacionalni cestninski sistemi upočasnijo voznike, kakor tudi spremljajoča administracija pri delu v pisarni. Naša rešitev vam lahko pomaga.

Prilagojena rešitev cestninjenja za vsako podjetje

Shellova evropska rešitev cestninjenja je prilagojena reševanju številnih različnih izzivov s katerimi se soočate. V brezskrbnem načinu cestninjenja smo vodilni, saj uporabljamo najnovejšo tehnologijo, ter hkrati nudimo najbolj celovito pokritost na celini.

Tolling
Vse vaše potrebe cestninjenja obravnavajte z eno preprosto storitvijo

Vse vaše potrebe cestninjenja obravnavajte z eno preprosto storitvijo

S celovito zasnovo vam omogočamo eno samo registracijo za cestninsko napravo (OBU) in en sklop računov za vsa plačila cestnin, upravljanja vaše porabe goriva in drugih storitev preko Shell kartičnega računa.


Prevzemite nadzor z rešitvijo prilagojeno vam in vašemu podjetju

Prevzemite nadzor z rešitvijo prilagojeno vam in vašemu podjetju

Ne glede na velikost ali sestavo vašega voznega parka, vam naši strokovnjaki lahko pomagajo vzpostaviti prilagojem sistem cestninske naprave, ki dela za vas danes, in ponuja fleksibilnost, ko jo potrebujete.


Izkoristite prednosti zaupanja vrednega partnerja

Izkoristite prednosti zaupanja vrednega partnerja

Shell z več kot 30 letnimi izkušnjami na področju cestninske plačilne tehnologije in močnimi partnerskimi odnosi z glavnimi ponudniki zagotavlja razvoj sistema z EETS trgom in vašimi potrebami.


Koristi storitve

 • Najširša pokritost

  Najširša pokritost

  Plačajte cestnino ali pristojbino za predore neovirano v več kot 25 državah – in v vedno več državah je omogočeno plačilo z eno napravo.

 • Prihrani denar

  Prilagojeno za vas

  naša ekipa bo v sodelovanju z vami našla rešitev plačevanja cestnine, ki najbolje ustreza vašemu podjetju.

 • Prilagojeno vam

  Integrirana s Shell kartico

  upravljajte vse stroške voznega parka z enim dobaviteljem prek Shell računa, vključno z gorivom in drugimi storitvami, kot so parkiranje, pralnice za tovornjake, servisi vozil in kazni.

 • Enostavna namestitev

  Prihranite čas

  Poenostavite administracijo z enim samim nizom računov vsak mesec za vsa plačila cestnin - v eni valuti.

 • Integrirano s Shell kartico

  Prihranite denar

  Registrirajte se za popuste in samodejno vračilo rabatov, odveč pa bodo tudi vsi strahovi pred denarnimi kaznimi.

 • Enostavna uporaba

  Enostavna namestitev

  namestitev cestninske naprave je hitra in preprosta.

 • Prihrani čas

  Enostavna za uporabo

  zaradi intuitivne tehnologije in samodejne brezžične posodobitve je naša rešitev za vas in vaše voznike enostavnejša za uporabo.

 • Ostanite obveščeni

  Ostanite obveščeni o najnovejših dogajanjih na tem področju

  Dodatna orodja vključujejo najnovejše novice o cestninah, 24/7 sledenje voznemu parku in Shellov kalkulator cestnine.

Kaj je EETS

EETS

Kaj je EETS?

Cilj Direktive o storitvah evropskega elektronskega cestninjenja (EETS) je poenostavitev postopka plačevanja cestnin, in varnejše vožnje zaradi zmanjšanja števila naprav na vetrobranskem steklu. Predlaga eno samo cestninsko napravo (OBU), združljivo z vsemi evropskimi cestninskimi sistemi zaračunavanja, in Shell je pri tem vodilni. Če želite izvedeti več, sledite spodnji povezavi za ogled pogosto zastavljenih vprašanj.

EETS naprava

EETS

Shellova EETS naprava

Naša rešitev EETS direktive je Shellova EETS naprava. Enostavna za namestitev in uporabo, vam nudi eno platformo za upravljanje vse od plačila cestnine, popustov in rabatov, do računov in upravljanja s podatki.  Zapletenost in težave vam z nami kot vašim edinim dobaviteljem, pomagamo zmanjšati s Shell EETS napravo. Ta nudi brezžične posodobitve ob pridružitvi nove države. Sodelujmo skupaj, da najdemo najboljšo rešitev za vaše specifične evropske potrebe cestninjenja.

Izkoristite nemoteno potovanje po Evropi

Izkoristite nemoteno potovanje po Evropi

Obstaja več kot 100 različnih cestnin v 30 državah z nacionalnimi shemami cestninjenja, ki številnim upravljavcem voznega parka in voznikom predstavljajo drago in zamudno storitev. Prava rešitev za avtomatizacijo in integracijo cestninjenja, lahko pomaga pri nemotenosti potovanja in izboljša učinkovitost vašega voznega parka.

Naložite svoj brezplačni EETS vodnik

  

MORDA VAS ZANIMA TUDI

Kaj je EETS?

Cilj Direktive o evropskih elektronskih cestninskih storitvah (EETS) je poenostaviti postopek plačevanja cestnin.

Pogosto zastavljena vprašanja

Imate vprašanja o EETS? Če ne najdete informacij, ki jih potrebujete, zakaj ne bi pogledali naših pogosto zastavljenih vprašanj.