Nove stranke

Zakaj postati uporabnik Shell kartice

Ne glede na to, ali poslujete na lokalnem ali mednarodnem trgu, imamo pravo kartico za vas. Posvetimo se vsem podrobnostim in vam ponudimo orodja in storitve, s katerimi vam pomagamo znižati stroške poslovanja, kar izboljša rezultate vašega voznega parka.

Storitve na poti – rešitve v gibanju

Ni lahko priti od točke A do točke B, zato vam Shell ponuja najcelovitejše storitve, ki omogočajo, da so vaša vozila in vaše poslovanje vedno v gibanju. Svoje izkušnje združujemo s strokovnim znanjem o evropski mobilnosti ter z dokazi o preteklem poslovanju, zato smo vaš idealni partner na cesti.

Zakaj izbrati LNG?

V prizadevanju za dogoročno nizkoogljično prihodnost, LNG predstavlja takojšnjo priložnost in pomaga zmanjšati emisije toplogrednih plinov od izvora-do-vozila.

Izkoristite nemoteno potovanje po Evropi

Obstaja več kot 100 različnih cestnin v 30 državah z nacionalnimi shemami cestninjenja, ki številnim upravljavcem voznega parka in voznikom predstavljajo drago in zamudno storitev.

Pogosta vprašanja in odgovori

Vas zanimajo podrobnejše informacije o Shell kartici? Kakšni so pogoji pridobitve,kaj storiti v primeru izgube ali poškodbe kartice, kakšen je postopek zamenjave, glede limitov porabe? Več v nadaljevanju.

Skrbimo za varnost vašega poslovanja

Zaščita vašega poslovanja pred zlorabami je tudi naša naloga.

obstoječe stranke

Shell Fleet Hub

Shell Card Online je zamenjal bolj intuitiven in uporabniku prijazen spletni portal Shell Fleet Hub, kjerlahko spremljate in upravljate vse svoje Shell kartice, uporabnike in povezane račune, zato je izvajanje pomembnih vsakodnevnih nalog, npr. naročilo kartice, spremljanje transakcij, nalaganje računov in priprava prilagojenih poročil, preprosto in hitro.

Iskalnik črpalk

Nikoli niste daleč od ene od naših črpalk. Uporabite naš iskalnik črpalk ali prenesite aplikacijo, s katero lahko poiščete najbližjo črpalko Shell.

Cestnine

Vodenje vašega voznega parka v različnih državah je lahko zapletena naloga. Ko gre za cestninjenje, imate različne nacionalne predpise, ponudnike, ponudbe in tehnologije. Shell vam pomaga pri reševanju nke in vas obvešča o najnovejših novicah in dogodkih na področju cestninjenja.

Aktualna obvestila

Tu najdete aktualne novice o novostih in spremembah cestninskih sistemov po Evropi, o začasnih zaprtjih črpalk zaradi vzdrževanja, o posodobitvah Shell sistema in drugih aktualnih novicah za prevoznike.

Druge Vsebine

Splošni pogoji poslovanja

Splošni pogoji poslovanja urejajo pravice in obveznosti pogodbenih strank, ki izhajajo iz naslova uporabe Shell kartic v okviru Shell servisnega sistema (Shell Fleet Solutions).

Politika o zasebnosti v okviru Shell servisnega sistema

Cenimo vas in vaše podatke ter želimo zagotoviti, da se vaši osebni podatki obdelujejo in uporabljajo na pregleden način v skladu z GDPR. Na tej strani boste našli koristne informacije o našem pristopu k GDPR v okviru Shell servisnega sistema (uporabe Shell kartice).