Nove stranke

Zakaj postati uporabnik Shell kartice

Ne glede na to, ali poslujete na lokalnem ali mednarodnem trgu, imamo pravo kartico za vas. Posvetimo se vsem podrobnostim in vam ponudimo orodja in storitve, s katerimi vam pomagamo znižati stroške poslovanja, kar izboljša rezultate vašega voznega parka.

Storitve na poti – rešitve v gibanju

Ni lahko priti od točke A do točke B, zato vam Shell ponuja najcelovitejše storitve, ki omogočajo, da so vaša vozila in vaše poslovanje vedno v gibanju. Svoje izkušnje združujemo s strokovnim znanjem o evropski mobilnosti ter z dokazi o preteklem poslovanju, zato smo vaš idealni partner na cesti.

Pogosta vprašanja in odgovori

Vas zanimajo podrobnejše informacije o Shell kartici? Kakšni so pogoji pridobitve,kaj storiti v primeru izgube ali poškodbe kartice, kakšen je postopek zamenjave, glede limitov porabe? Več v nadaljevanju.

obstoječe stranke

Shell Card Online

Shell Card Online je sitem, ki je enostaven za uporabo in upravljanje kartic, in ki vam omogoča nadzor vaših kartic. Z njim lahko spremljate vsako transakcijo na vaši poti v realnem času.

Iskalnik črpalk

Nikoli niste daleč od ene od naših črpalk. Uporabite naš iskalnik črpalk ali prenesite aplikacijo, s katero lahko poiščete najbližjo črpalko Shell.

Cestnine

Vodenje vašega voznega parka v različnih državah je lahko zapletena naloga. Ko gre za cestninjenje, imate različne nacionalne predpise, ponudnike, ponudbe in tehnologije. Shell vam pomaga pri reševanju nke in vas obvešča o najnovejših novicah in dogodkih na področju cestninjenja.

Aktualna obvestila

Tu najdete aktualne novice o novostih in spremembah cestninskih sistemov po Evropi, o začasnih zaprtjih črpalk zaradi vzdrževanja, o posodobitvah Shell sistema in drugih aktualnih novicah za prevoznike.