parking washing and tank cleaning

Vodenje voznega parka predstavlja veliko več kot le priti od točke A do točke B.

Skrbi, da so vaša vozila videti kar najbolje in so vaši vozniki varni ob postankih, sta ključnega pomena za upravitelje voznih parkov in Shell ponuja veliko storitev, ki pri tem pomagajo.

Parkirišča za tovornjake

Naša obsežna mreža zanesljivih in varovanih parkirišč olajša življenje vašim voznikom, vi pa ste brez skrbi vedoč, da je vaš tovor na varnem in vaš posel skladen z zakonodajo o varnosti v cestnem prometu.


Pranje tovornjakov

Čisti tovornjaki so kot poslovna vizitka vašega podjetja, redno čiščenje pa pripomore k znižanju stroškov vzdrževanja. Ker sodelujemo s široko paleto ponudnikov storitev pranja tovornjakov, vam pomagamo, da postanke za pranje z lahkoto vključite v pot vašega voznika.


Čiščenje cistern

Da bi ravnali skladno z zdravstvenimi in varnostnimi standardi, je treba nujno poskrbeti za temeljito in redno čiščenje notranjosti ter zunanjosti cistern. Uslužbenci naših partnerjev so usposobljeni zlasti za čiščenje vaših vozil po veljavnih standardih ob vsakem pranju.


Sodelujemo s številnimi partnerji in tako zagotavljamo obsežno mrežo krajev za čiščenje, pranje in parkiranje po vsej Evropi. Trenutno ponujamo točke parkiranja in pranja tovornjakov ter čiščenja cistern v več evropskih državah, naša mreža pa hitro narašča.

Zemljevid

Pogosto zastavljena vprašanja

Odkrijte več o storitvah Shell na poti

Iskalnik črpalk

Z več kot 45.000 črpalkami po vsem svetu in dodatnimi 10.000 partnerskimi mesti je naša mreža ena največjih na svetu.

Shellovo cestninjenje v Evropi

Prizadevamo si, da bi bilo cestninjenje čim bolj nemoteno. Ponujamo strokovne nasvete, da bi našli pravo rešitev za vas, ter jasen vpogled, ki bi vam pomagal dobiti najboljše za vaš vozni park.