Ključna lokacija Shellove evropske mreže, bencinski servis ‘Shell Fram‘, ki že deset let deluje na avtocesti A1 v bližini avstrijske, madžarske in hrvaške meje, bo zdaj pričakal svoje stranke s prenovljenim, sodobnim videzom. Obnovljen je bila z več kot 280 kvadratnimi metri prodajalne ob upoštevanju pomembnih okoljskih vidikov, pri čemer sta bili nameščeni energetsko varčna razsvetljava in hladilna oprema v prodajalni.

Zaradi pomembnih tranzitnih poti in velikega števila domačih in mednarodnih turistov in voznikov v regiji Shell ne zagotavlja le objektov za oskrbo z gorivom, ampak je zaradi koncepta, ki ga uvaja novi pristop, mogoče ob hitrem postanku kupiti tudi hrano in pijačo in uporabiti druge storitve, kot so prenovljene in udobnejše sanitarije za voznike.

V luči spreminjajočih se trendov v mobilnosti je bilo ugotovljeno, da bodo stranke v prihodnosti verjetno porabile veliko več časa na bencinskih servisih. Shell je zato svoje dolgoletne izkušnje s prodajo kave upošteval pri uvajanju nove blagovne znamke Shell Café na več evropskih trgih, vključno s Slovenijo.

Prostorni Shell Café, ki se je pravkar odprl na več kot 280 kvadratnih metrih, ponuja baristo kavo mehke teksture, ki jo je mogoče izbrati izmed dveh okusov; stranke lahko uživajo tudi okusne pakirane sendviče, že popularni hotdog in piščanca na žaru. Na podlagi novih storitev bencinskega servisa želi Shell potnikom služiti kot priljubljeno počivališče in mesto za srečanja.

O znamki Shell Café

Shell Café je nova blagovna znamka za kavarno v okviru »prodajalne po konceptu«, za kakovostno kavo ter za druge izdelke, ki jih ponuja Shell. Predstavlja Shellov odziv na spreminjajočo se podobo bencinskih servisov – iz mesta za polnjenje goriva postopoma postajajo središče za številne spremljajoče maloprodajne storitve in prijeten kraj za sprostitev. Shell Café nadomešča obstoječo lastno blagovno znamko Deli by Shell in v kavnem repertoarju ponuja dve mešanici lastne znamke, ki ju pripravljajo svetovno priznani strokovnjaki s področja praženja in priprave kave. Shell Café izpolnjuje najvišje standarde trajnosti in etike, pri čemer imajo vsa njegova kavna zrna certifikat Rainforest Alliance Certified™.