Decarbosination on the road

Cestni tovorni promet je najbolj izpostavljen in prilagodljiv del globalne dobavne verige. Tovorna vozila premikajo tako rekoč vse, kar sodobna družba vsakodnevno potrebuje. Med krizo COVID-19 smo spoznali, kako pomemben je cestni tovorni promet. Kljub temu cestni tovorni promet ustvarja 9 % globalnih emisij, kar zahteva takojšnje ukrepanje.

Morebiti ste seznanjeni z našim nedavnim poročilom, ki smo ga objavili z družbo Deloitte in ki temelji na več kot 150 pogovorih s panožnimi strokovnjaki. Naslov poročila je Decarbonising Road Freight: Getting into Gear, njegova vsebina pa obsega temeljit pregled dejavnikov, ki vplivajo na izvajanje razogljičenja v panogi cestnega tovornega prometa. Sodelovanje vseh delov sektorja je ključnega pomena.

V tem duhu smo na evropsko različico spletnega webinarja o razogljičenju cestnega tovornega prometa povabili vodilne panožne strokovnjake, ki se bodo z vodstvom družbe Shell pogovorili o tej temi in številnih drugih.

Za udeležbo na spletnem webinarju se lahko registrirate tukaj

Upoštevajte, da bo spletni webinar potekal v angleščini.

Pregled okroglih miz in dnevnega reda spletnega webinarja - 31/03/2021

Dnevni red spletnega seminarja (CET)
10:00 Dobrodošlica in predstavitev

Cestni tovorni promet – pot do ničelne stopnje emisij

Pogovor vodilnih panožnih strokovnjakov o načinih praktičnega in učinkovitega doseganja ničelne stopnje emisij do leta 2050. Predstavitve družb Shell, Deloitte, Volvo in DHL

10:45 Okrogla miza
11:05 Vprašanja slušateljev
11:25 Zaključek

Registrirajte se tukaj