Spletno orodje Shell Card Online vam ponuja številne možnosti, ki vam pomagajo upravljati kartice vašega podjetja. Orodje je preprosto za uporabo, ker pa je na voljo prek spleta, lahko do njega dostopate, kadar koli ga potrebujete — 24 ur na dan, 7 dni na teden. Pri tem ni skritih stroškov, saj je strošek za eno kartico na mesec vsega 1,19 evra.

Izboljšana varnost in zaščita pred prevarami

Orodje Shell Card Online ponuja nabor pametnih e-poštnih opozoril (alarmov), ki vas nemudoma opozorijo o odkritju kakršne koli nenavadne aktivnosti s kartico za gorivo. Nastavite lahko alarme za primere, ko so preseženi limiti nakupa ali ko je kartica uporabljena na napačnih mestih oziroma ob napačnih časih.

Preglednost stroškov voznega parka in nadzor nad njimi

Spletna storitev Shell Card Online vam omogoča, da nastavite poročila, s katerimi spremljate vse od porabe goriva voznega parka do transakcij s karticami in izjeme, vsa poročila pa vam lahko redno pošiljamo tudi po spletni pošti.

Varno spletno izdajanje računov

Račune prejemajte, shranjujte in delite po elektronski poti. Iskalnik spletne storitve Shell Card Online zagotavlja, da pri iskanju določenega računa ne boste izgubljali časa s pregledovanjem celotnega dokumentarnega arhiva, poleg tega pa je tudi varnejši.

Celovito upravljanje kartic

Spletna storitev Shell Card Online vam omogoča hitro in preprosto upravljanje vašega računa za gorivo. Preko spletne storitve Shell Card Online lahko naročite in prekličete kartice, dodate nove uporabnike, upravljate skupine kartic, spreminjate podatke o karticah in še veliko drugih stvari.

Shell Card Online

Naš spletni sistem vam ne pomaga le pri upravljanju kartic za gorivo, ampak tudi pri upravljanju izdatkov voznega parka 24 ur na dan in vse dni v tednu.

Shell Card Online

Več informacij v poglavju Kartica euroShell

Varnost

Varnost je pri kartici euroShell najpomembnejša. Zato imate na voljo uporabniku prijazen nadzor nad porabo, alarme (opozorila) ter ekipe za preprečevanje prevar. Tako boste uživali v udobju kartice za gorivo, in to brez strahu pred zlorabami.

Prihranki, ki jih lahko vidite.

Ko začnete uporabljati kartico euroShell, boste hitro opazili razliko. Pomagamo vam obvladovati stroške in zmanjšati količino administrativnega dela.