Shell voznikom tovornjakov, ki natočijo več kot 500 litrov goriva, ponuja brezplačno kavo, brezplačen dostop do luksuznih stranišč in tušev z našim konceptom udobja »2theLoo« ter do 50 % nižjo ceno menijev za voznike tovornjakov v Deli2Go ali meni McDonald’s Big Mac za 4,95 €. Ali pa si naročite kavo v Starbucksu.

Shellova enota v Berchemu razpolaga s 24 dizelskimi točilnimi mesti in 24 AdBlue točilnimi mesti za tovornjake (27 za avtomobile) in jo najdemo na avtocesti E25/A3 proti Luksemburgu in Belgiji, ki je ključna lokacija za nudenje storitev Evropi.

Izjemno hiter sistem za točenje goriva

Voznikom tovornjakov ponujamo inovativen izjemno hiter sistem točenja goriva, kar našim strankam omogoča krajši čas postanka, s čimer pomaga zviševati učinkovitost. Ta edinstveni sistem za točenje goriva (vozniki enkrat odčitajo svojo kartico in vse svoje rezervoarje napolnijo hkrati) pomaga, da lahko tovornjake napolnite z gorivom skoraj dvakrat hitreje. Neverjetna storitev, ki prihrani dragoceni čas vaših voznikov.

Poleg tega je bil na vsako črpalko za tovornjake nameščen nov interaktivni in večjezični zaslonski sistem za stranke, ki omogoča neposredno komunikacijo z vašimi vozniki, saj je na voljo v 13 različnih jezikih. Sporočamo informacije o promocijah in druge dragocene informacije, kot so zadnji podatki o vremenu in stanju na cestah.

Varnost

Nameščena je bila tudi izboljšana varnostna oprema, ki nudi še večjo varnost in zaščito na lokaciji.  

Berchem Geo Location

Shell Berchem

E25, 3320 Roeser, Luxembourg

+352 51 88 44

49,541568 - 6,118795

Več informacij v poglavju Kartica euroShell

Iskalnik črpalk

Nikoli niste daleč od ene od naših črpalk. Uporabite naš iskalnik črpalk ali prenesite aplikacijo, s katero lahko poiščete najbližjo črpalko Shell.