Plačilo tunelov

Višina plačila tunela je odvisna od:

  • Evro tipa vozila,
  • števila osi in
  • višine vozila.

Način plačila

Tunel lahko plačate na dva načina:

  • s Shell kartico (pri plačilu ni obračunanega rabata) ali
  • z Fréjus kartico.

Možen je nakup enosmerne ali povratne karte. Povratna karta ima veljavnost samo 7 dni. Pri letnem prometu s kartico Fréjus nad 4000 €, Vam pripada 13% letni rabat na celotni promet. V nasprotnem primeru znaša rabat 10%.

Na izdajo in uporabo kartice se ne zaračunava provizija. Veljavnost kartice je 1 leto, le-ta pa se avtomatsko obnovi za eno leto.

Naročite kartico Fréjus

Vračilo davka

Preko nas lahko uredite tudi vračilo davka za račune, izdane za plačilo tunelov.

OPOZORILO!! Vkolikor se tunel plača s Shell kartico, boste davčni račun prejeli samo pri plačilu na francoski strani. V kolikor se tunel plača na italijanski strani, je potrebno davčni račun zahtevati direktno pri upravljalcu na italijanski strani.

Blokada Fréjus kartice

V primeru izgube/kraje kartice Fréjus nam na email euroshell-slovenia@shell.com pošljite zahtevo za blokado le-te. Napišite nam registrsko številko, na katero je kartica izdana ali pa številko odtujene kartice Fréjus.

Več Informacij

 

Tunel Fréjus

Tunel Mont Blanc

V primeru dodatnih vprašanj nam pišite na email naslov: euroShell-slovenia@shell.com.

 

Več v Storitve na poti - Učinkovite rešitve v nenehnem gibanju

Varnost

Varnost je pri kartici euroShell najpomembnejša. Zato imate na voljo uporabniku prijazen nadzor nad porabo, alarme (opozorila) ter ekipe za preprečevanje prevar. Tako boste uživali v udobju kartice za gorivo, in to brez strahu pred zlorabami.