Plačilo tunelov

Višina plačila tunela je odvisna od:

  • Evro tipa vozila,
  • števila osi in
  • višine vozila.

Način plačila

Tunel lahko plačate na dva načina:

  • s Shell kartico (pri plačilu ni obračunanega rabata) ali
  • z Fréjus kartico.

Možen je nakup enosmerne ali povratne karte. Povratna karta ima veljavnost samo 7 dni. Pri letnem prometu s kartico Fréjus nad 4000 €, Vam pripada 13% letni rabat na celotni promet. V nasprotnem primeru znaša rabat 10%.

Na izdajo in uporabo kartice se ne zaračunava provizija. Veljavnost kartice je 1 leto, le-ta pa se avtomatsko obnovi za eno leto.

Naročite kartico Fréjus

Vračilo davka

Preko nas lahko uredite tudi vračilo davka za račune, izdane za plačilo tunelov.

OPOZORILO!! Vkolikor se tunel plača s Shell kartico, boste davčni račun prejeli samo pri plačilu na francoski strani. V kolikor se tunel plača na italijanski strani, je potrebno davčni račun zahtevati direktno pri upravljalcu na italijanski strani.

Blokada Fréjus kartice

V primeru izgube/kraje kartice Fréjus nam na email euroshell-slovenia@shell.com pošljite zahtevo za blokado le-te. Napišite nam registrsko številko, na katero je kartica izdana ali pa številko odtujene kartice Fréjus.

Več Informacij

 

Tunel Fréjus

Tunel Mont Blanc

V primeru dodatnih vprašanj nam pišite na email naslov: euroShell-slovenia@shell.com.

 

Več v Storitve na poti - Učinkovite rešitve v nenehnem gibanju

Eets – Na Kratko O Novi Direktivi O Evropskem Cestninjenju

Shell je ponudnik povezljivih storitev za elektronsko cestninjenje z najširšo pokritostjo v Evropi. Sheme zaračunavanja cestnin se v Evropi zelo razlikujejo - vsaka država ima svoja pravila in postopke registracije za uporabnike cest.

Varnost

Varnost je pri kartici euroShell najpomembnejša. Zato imate na voljo uporabniku prijazen nadzor nad porabo, alarme (opozorila) ter ekipe za preprečevanje prevar. Tako boste uživali v udobju kartice za gorivo, in to brez strahu pred zlorabami.