Shell API

Preprosto nadzirajte in konfigurirajte Shell kartico iz lastnih sistemov. Shell API-ji ponujajo številne uporabne funkcije, ki omogočajo interakcije med različnimi sistemi v skoraj realnem času.

Za razliko od “Bulk Card Interface” (BCI) - datoteka, ki temelji na izmenjavi med strežniki, Shell API-ji prenašajo podatke v skoraj realnem času in ponujajo veliko širši spekter aplikacij. Shell API-ji so enostavni za izvajanje zaradi univerzalnega programskega jezika.

Storitve API

  • Upravljanje kartice

    Ti Shell API-ji omogočajo uporabo številnih funkcij za upravljanje kartic neposredno v vašem sistemu.

  • Podatki in Poročanje

    Obsežno iskanje računov in podatkov o transakcijah je stvar preteklosti. S temi Shell API-ji je vse samodejno prikazano neposredno v vašem sistemu.

  • Digitalna avtorizacija transakcije

    Ti Shell API-ji vam omogočajo integracijo funkcije Shell SmartPay v svojo aplikacijo. To je privlačna funkcija za vaše voznike, ki lahko obravnavajo transakcije Shell kartice priročno z vašim pametnim telefonom in aplikacijo.

euroShell fuel card

Vaša pot se začenja tu!

Ne glede na to kje ste z digitalizacijo in o čem razmišljate, pametna in varna Shell spletna orodja vam pomagajo olajšati vaše življenje. Ugotovite katere storitve najbolje ustrezajo vam in vašemu voznemu parku!

IMATE VPRAŠANJA?