Zavedamo se, da so prevare velika grožnja za vaše podjetje, zato vsaka kartica euroShell vključuje prvovrstne varnostne funkcije. Naše ekipe za preprečevanje prevar pomagajo odkriti sumljive dejavnosti v nekaj sekundah, zato vam ob uporabi kartic euroShell ni treba skrbeti glede zlorab.:

Leta 2011 so naše ekipe za preprečevanje prevar našim strankam z aktivnim preprečevanjem prevar prihranile 4 milijone dolarjev – vedno smo pozorni na sumljivo vedenje. 

S storitvijo Kartica euroShell Online lahko natančno nadzirate, kako in kje se vaše kartice lahko uporabljajo, ter tako preprečite zlorabe, še preden se zgodijo. 

Vsaka transakcija s kartico je nadzorovana, tako da imate jasen in transparenten vpogled v dejansko dogajanje s kartico. 

Novi sistem družbe Shell z imenom Real Time Detection (RTD) filtrira do 160 milijonov transakcij na leto in vas v primeru sumljive dejavnosti opozori, s čimer prepreči dodatno škodo za vaše podjetje. 

Družba Shell takoj po prijavi zlorabe prevzame odgovornost.   

Individualna koda PIN 

Vsaka kartica euroShell je zaščitena z individualno kodo PIN, kar predstavlja še eno raven varnosti. Na vsako kartico lahko odtisnemo registracijsko številko vozila oziroma ime voznika, kar vaše voznike spodbudi, da še bolj pazijo na kartice.   

Resnični nadzor nad vašimi karticami   

Vsako kartico prilagodite uporabi na domačem ali mednarodnem trgu. 

Izberite izdelke, ki jih je mogoče kupiti z vsako kartico – natančno določite goriva, maziva, plačilo avtopralnice, cestnine in drugo. 

V nekaj minutah lahko naročite nove kartice ali prekličete obstoječe, kar bolj kot kadar koli prej olajša preprečevanje uporabe izgubljenih oziroma ukradenih kartic.   

Takojšen prehod odgovornosti   

Takoj ko družba Shell prejme vaš preklic v pisni obliki, prevzame odgovornost za vse nadaljnje transakcije.   

Ekipe za preprečevanje prevar 

Naše ekipe za preprečevanje prevar so ves čas pozorne na neobičajno vedenje in vas v trenutku, ko se jim zdi, da bi lahko prišlo do težav, o tem tudi obvestijo.  

Pokritost z videonadzornim sistemom CCTV   

Videonadzorni sistem CCTV deluje na številnih črpalkah Shell in predstavlja resen način odvračanja od prevar, poleg tega pa se je izkazal za neprecenljivega pri identifikaciji storilcev. 

Več informacij v poglavju o storitvah na poti

Tuneli in mostovi

Shell kartica omogoča tudi plačilo tunelov in mostov v Evropi. Vse pristojbine so zaračunane na vaš Shell račun, kar vam znatno olajša upravljanje stroškov.