V vašem svetu šteje vsak liter – pri prevozu blaga na dolge razdalje se vse vrti okoli učinkovitosti

Poznate današnje izzive pri prevozu blaga na dolge razdalje: vse večji obratovalni stroški, strožje okoljske zahteve in neproduktiven čas mirovanja. Zraven prištejte še stroške za vozila, gorivo in delavce, ki jih morate kot odgovorni nekako uskladiti. Seveda želite iz svojih investicij dobiti največ. In prav pri tem vam lahko pomagamo kot vaš partner za učinkovitost!

A red truck with white trailer traveling at night on a highway.

Prihranite pri gorivu

Dizelsko gorivo Shell FuelSave je razvito tako, da preprečuje nastanek oblog na vbrizgalnih šobah. S tem izboljšate zmogljivost in zmanjšate porabo goriva. Z vsakim rezervoarjem vozite dlje in ne nazadnje zmanjšate svoje skupne stroške goriva.

Mechanics in service garage

Zmanjšanje obsega vzdrževanja

Sčasoma in po številnih prevoženih kilometrih lahko v visokozmogljivih motorjih nastanejo obloge, ki zmanjšujejo zmogljivost in povečujejo obseg vzdrževanja. Menjava zarjavelih delov motorja običajno povzroča drage izpade vozil. Dizelsko gorivo Shell FuelSave je razvito za zaščito pred korozijo in umazanijo v motornem sistemu in sistemu za gorivo. Pripomore lahko k daljšim vzdrževalnim intervalom in nižjim stroškom. Poleg tega je njegova formula tehnološko izboljšana tako, da z zmanjšanjem razvoja mikrobov zmanjšuje tveganje zamašitve filtrov za gorivo in s tem povečuje zanesljivost motorjev.

A white trailer truck traveling on a road with blue sky.

Zmanjšanje okoljskih obremenitev

Ni pomembno, ali so vaša dizelska vozila stara ali nova: dizelsko gorivo Shell FuelSave je razvito z namenom, da vam pomaga prihraniti gorivo. Učinkovitejše zgorevanje goriva omogoča tudi zmanjšanje izpustov CO2. Dober način za zmanjšanje okoljskih obremenitev.

corroded metal shown against non-corroded metal

Formula za vaš uspeh

Izboljšana formula:

  1. proti koroziji
  2. proti razvoju mikrobov
  3. za optimalno izločanje vode

Izboljšano dizelsko gorivo Shell FuelSave omogoča dobro izločanje vode in s tem optimalno skladiščenje, da se težave pri skladiščenju dizelskega goriva zmanjšajo na najmanjšo mogočo mero. Razvit je tudi za preventivo proti koroziji na najpomembnejših delih sistema za gorivo. Vse skupaj lahko pomaga pri zaščiti motorjev in zmanjšanju stroškov voznega parka.

Slika levo: Korozija z običajnim dizelskim gorivom³; Slika desno: Zaščita pred korozijo z dizelskim gorivom Shell FuelSave

Dizelsko gorivo Shell Fuelsave - partner za učinkovitost

Vaše Zahteve Naša Formula Vaša Prednost
Več delovnih ur Zaviralec penjenja Hitrejše točenje goriva
Zanesljivo delovanje

Ločevanje goriva in vode v skladiščnem rezervoarju za enostavnejše odvajanje vode

Pomaga zmanjševati razvoj mikrobov

Enostavna nega rezervoarja za manjše tveganje zamašitve filtra za gorivo z mikrobi in ledenimi kristali
Nižji obratovalni stroški

Zaviralec korozije za zaščito ogroženih delov sistema za gorivo

Preventiva proti nastanku oblog na vbrizgalnih šobah

Zmanjšanje obsega vzdrževanja in nevarnosti izpada

Čistejše vbrizgalne šobe s polnejšo sliko vbrizgavanja spodbujajo učinkovitejše zgorevanje za večjo učinkovitost goriva

Zniževanje izpustov CO2 in okoljskih obremenitev z obratovanjem Preventiva proti oblogam Učinkovitejše zgorevanje za večjo učinkovitost goriva

Pregled prednosti dizelskega goriva Shell Fuelsave

Več informacij v poglavju Kartica euroShell

Prihranki, ki jih lahko vidite.

Ko začnete uporabljati kartico euroShell, boste hitro opazili razliko. Pomagamo vam obvladovati stroške in zmanjšati količino administrativnega dela.

Varnost

Varnost je pri kartici euroShell najpomembnejša. Zato imate na voljo uporabniku prijazen nadzor nad porabo, alarme (opozorila) ter ekipe za preprečevanje prevar. Tako boste uživali v udobju kartice za gorivo, in to brez strahu pred zlorabami.