Pritisnite označena območja, da izveste več
Zelena:
Podrobnosti 1

Zelena: Shellova rešitev ene cestninske naprave

Države: Avstrija, Belgija, Francija, Nemčija, Italija, Portugalska, Španija

Vse države, ki so označene z zeleno, so del Shellovega omrežja, kjer je mogoče uporabljati eno cestninsko napravo. Ker sodelujemo z več kot enim ponudnikom storitve EETS, pokrivamo celotno omrežje EETS in vse države, ki se bodo omrežju pridružile v prihodnosti.

Podrobnosti 2

Temno siva: Pričakovano v letu 2021

Države: Bolgarija, Češka in Slovaška

Države, ki so označene s temno sivo, se bodo najverjetneje pridružile omrežju EETS leta 2021. Do takrat v teh državah lahko plačujete cestnino s kartico Shell, tako da uporabite cestninsko napravo lokalnega ponudnika.

Podrobnosti 3

Siva: Pričakovano v letu 2019/2020

Države: Danska, Madžarska, Norveška, Poljska, Slovenija, Švedska

Države, ki so označene s sivo, se bodo omrežju EETS najverjetneje pridružile leta 2019 ali 2020. Do takrat v teh državah lahko plačujete cestnino s kartico Shell, tako da uporabite cestninsko napravo lokalnega ponudnika.

Podrobnosti 4

Svetlo rumena: Lokalne rešitve

Države, ki so označene s svetlo rumeno, še ne omogočajo uporabe ene cestninske naprave za EETS. V teh državah lahko uporabite kartico Shell, da kupite vinjeto ali cestninsko napravo lokalnega ponudnika.

Pritisnite označena območja, da izveste več

Vaša rešitev za plačevanje cestnin – Shell EETS - bodite vedno en korak pred ostalimi. Izpolnite obrazec in zaprosite za EETS cestninsko napravo Telepass SAT !

Shell vam lahko zaradi edinstvenega partnerstva z vodilnimi ponudniki storitve EETS nudi najboljše rešitve za e-cestninjenje po meri, ki ustrezajo vsakemu podjetju.  Z eno cestninsko napravo lahko plačujete cestnino na Portugalskem, v Španiji, Italiji, Franciji, Avstriji, Belgiji (vključno s predorom Liefkenshoek), Nemčiji (vključno s predoroma Herrentunnel in Warnowtunnel) in delu Poljske, ali pa jo združite z lokalnimi rešitvami.
Vse storitve e-cestninjenja vam zagotavlja en partner. Registracija je hitra in enostavna, prav tako pa imate vse podatke o cestninjenju in račune na enem mestu. Takoj ko se več držav pridruži storitvi EETS, bodo te nemudoma postale del našega omrežja. Posodobitve bodo izvedene hitro, »brezžično« in brez dodanih stroškov.

 

Nova stranka

Za pridobitev cestninskih naprav, je potrebno najprej skleniti pogodbo za pridobitev Shell kartice.

Klikni tu za oddajo vloge

SKUPAJ BOMO PRIPRAVILI REŠITEV CESTNINJENJA, KI VAM BO USTREZALA

Kaj je EETS?

Ali je EETS naprava za plačilo cestnine? Ne.

Ali je EETS podjetje? Ne.

Ali obstaja ena naprava za plačilo cestnine za vse države? Ne še.

EETS, kratica za evropsko elektronsko cestninjenje, je evropska direktiva, ki ureja interoperabilnost elektronskega cestninjenja v Evropski uniji.

Izvedite več o storitvi EETS

 

Storitev EETS – Vse, kar morate vedeti

Izvedite več o tem, kako storitev EETS deluje, kdo so partnerji in udeleženci storitve ter kako se je razvijala do sedaj.

Shellova ponudba elektronskega cestninjenja in ugodnosti

Vaše podjetje – vaše zahteve. S svojimi izkušnjami in strokovnim znanjem zagotavljamo rešitve cestninjenja po meri.

Pogosto zastavljena vprašanja in dokumenti

Poiščite odgovore na pogosto zastavljena vprašanja, prav tako pa si lahko preberete in prenesete dodatne informacije.