Rešitev cestninjenja po meri za vsako podjetje

Rešitev cestninjenja po meri za vsako podjetje

S Shellovo eno cestninsko napravo za EETS zdaj lahko plačate cestnino, tunelnino in mostnino v osmih državah – in kmalu še več! Želimo razumeti vaše potrebe in vam pomagati poiskati ustrezno rešitev za e-cestninjenje.

Odkrijte Shellovo storitev EETS
Kaj je EETS?

Kaj je EETS?

Ali je EETS naprava za plačilo cestnine? Ne.

Ali je EETS podjetje? Ne.

Ali obstaja ena naprava za plačilo cestnine za vse države? Ne še.

EETS, kratica za evropsko elektronsko cestninjenje, je evropska direktiva, ki ureja interoperabilnost elektronskega cestninjenja v Evropski uniji.

Izvedite več o storitvi EETS

 

Shellova storitev EETS: Najboljša rešitev cestninjenja po meri za vaše podjetje!

Upravljanje plačevanja cestnin na mednarodnih tovornih poteh je zahtevna stvar. Kljub EETS, evropski direktivi o interoperabilnem cestninjenju, še vedno ne obstaja univerzalni sistem cestninjenja, ki bi deloval po vsej Evropi. Se pravi: cestninska naprava, ki bi pokrivala vse države članice EU, še ne obstaja.

Toda za vas imamo rešitev!

Ker smo partner treh vodilnih ponudnikov storitve EETS, vam Shellove rešitve za voznik park (Shell Fleet Solutions) ponujajo najširšo ponudbo univerzalnih cestninskih naprav na trgu. Naše cestninske naprave skupaj pokrivajo 8 evropskih držav, kmalu pa jih bo na voljo še več.

Naše naprave so na voljo kot ena samostojna rešitev ali rešitev, kombinirana z lokalnimi cestninskimi storitvami, zato so prilagojene potrebam vašega voznega parka. Z njimi lahko plačate vsako cestnino na svoji poti in opravite vso administracijo v povezavi s cestninjenjem na enem mestu.

Cestninske naprave Shellovih partnerjev
Cestninske naprave Shellovih partnerjev
  • Samodejna posodobitev, ko se storitvi EETS pridruži več držav
  • Ena aplikacija za urejanje vaših podatkov
  • Ena ekipa strokovnjakov, ki bo odgovorila na vsa vasa vprašanja glede cestninjenja

S tem ko za svojega partnerja za plačevanje cestnin izberete Shell, pridobite več kot 30 let izkušenj iz področja cestninjenja. Ponujamo vam rešitev, ki je enostavna za uporabo in izpolni vse vaše zahteve v povezavi s cestninjenjem.

Poiščite rešitev za plačevanje cestnin, ki vam najbolj ustreza, in bodite vedno en korak pred ostalimi. Izpolnite obrazec in takoj vam bomo odgovorili!

SKUPAJ BOMO PRIPRAVILI REŠITEV CESTNINJENJA, KI VAM BO USTREZALA

Storitev EETS – Vse, kar morate vedeti

Izvedite več o tem, kako storitev EETS deluje, kdo so partnerji in udeleženci storitve ter kako se je razvijala do sedaj.

Shellova ponudba elektronskega cestninjenja in ugodnosti

Vaše podjetje – vaše zahteve. S svojimi izkušnjami in strokovnim znanjem zagotavljamo rešitve cestninjenja po meri.

Pogosto zastavljena vprašanja in dokumenti

Poiščite odgovore na pogosto zastavljena vprašanja, prav tako pa si lahko preberete in prenesete dodatne informacije.

Stopite v stik z našo ekipo strokovnjakov

Stopite v stik z našo ekipo strokovnjakov za cestninjenje in poiskali bomo rešitev, ki najbolje ustreza vašemu voznemu parku.