V podjetju se morate zavedati sprememb tehnologije in zakonodaje na vseh trgih, le tako lahko sprejemate odločitve na podlagi informacij. Z nami boste tako lažje sledili tehnološkemu napredku in naslednji generaciji mobilnih storitev. Shell se združuje z vodilnimi ponudniki storitev po celem svetu, da stalno razvija in nudi inovativne rešitve za prevozna podjetja in lastnike voznih parkov.

Skoraj vsaka država v Evropi ima svojo obliko sheme cestninjenja in zaračunavanje cestnin. Ne glede na državo, ne glede na sistem, vam ponujamo ne le znanje, ampak tudi rešitve. Naša strast do zagotavljanja pametnejše mobilnosti je tisto, kar nas spodbuja, da nenehno uvajamo inovacije v naši paleti storitev. Ena kartica za vse. Od goriv in cestnin do povračila davkov in trošarin, plačila tunelov in mostnin, trajektov, vlakov, servisov, kazni - enotna rešitev pokriva vaše potrebe po vsej Evropi. Kartica Shell ima na trgu največji geografski sprejem, zato lahko vaši vozniki nadaljujejo s prevozom, ne glede na njihovo lokacijo.

Shell spremlja spremembe cestnin in davkov, ter sproti skrbi, da ste na tekočem z najnovejšimi zahtevami vsake države. In ker se večina plačil za cestnine pojavlja poleg drugih plačil na enem združenem računu, lahko natančno vidite, kaj porabite. Prav tako vam bomo posredovali popuste, ki so ponujeni pogostim cestninskim uporabnikom avtocest.

Vsebina

Car mechanic in repair shop

Pomoč pri okvari vozila

Ne bodite v skrbeh, kadar vas vozilo pusti na cedilu! Vemo, da je ohranjanje vozil v gibanju bistveno za vaš posel. Zato smo poiskali partnerje, ki bodo vašim voznikom hitro pomagali nadaljevati pot.

Cesta ki vodi skozi tunel

Tuneli in mostovi

Vožnja skozi predore in čez mostove je velik del potovanja po Evropi. Oboji so lahko precej dragi. Pogosto znaša cena za eno vožnjo več sto evrov, zato je pomembno, da se učinkovito spopadete s tem stroškom.