V podjetju se morate zavedati sprememb tehnologije in zakonodaje na vseh trgih, le tako lahko sprejemate odločitve na podlagi informacij. Z nami boste tako lažje sledili tehnološkemu napredku in naslednji generaciji mobilnih storitev. Shell se združuje z vodilnimi ponudniki storitev po celem svetu, da stalno razvija in nudi inovativne rešitve za prevozna podjetja in lastnike voznih parkov.

Skoraj vsaka država v Evropi ima svojo obliko sheme cestninjenja in zaračunavanje cestnin. Ne glede na državo, ne glede na sistem, vam ponujamo ne le znanje, ampak tudi rešitve. Naša strast do zagotavljanja pametnejše mobilnosti je tisto, kar nas spodbuja, da nenehno uvajamo inovacije v naši paleti storitev. Ena kartica za vse. Od goriv in cestnin do povračila davkov in trošarin, plačila tunelov in mostnin, trajektov, vlakov, servisov, kazni - enotna rešitev pokriva vaše potrebe po vsej Evropi. Kartica Shell ima na trgu največji geografski sprejem, zato lahko vaši vozniki nadaljujejo s prevozom, ne glede na njihovo lokacijo.

Shell spremlja spremembe cestnin in davkov, ter sproti skrbi, da ste na tekočem z najnovejšimi zahtevami vsake države. In ker se večina plačil za cestnine pojavlja poleg drugih plačil na enem združenem računu, lahko natančno vidite, kaj porabite. Prav tako vam bomo posredovali popuste, ki so ponujeni pogostim cestninskim uporabnikom avtocest.

Roads in city

Shellovo cestninjenje v Evropi

Vodenje vašega voznega parka v različnih državah je lahko zapletena naloga. Pri cestninjenju obstajajo različni nacionalni predpisi, ponudniki, ponudbe in tehnologije. Z več kot 30 let izkušenj v evropskem cestninjenju je Shell močan in profesionalen partner, ki ga potrebujete.

Več informacij

Car mechanic in repair shop

Pomoč pri okvari vozila

Ne bodite v skrbeh, kadar vas vozilo pusti na cedilu! Vemo, da je ohranjanje vozil v gibanju bistveno za vaš posel. Zato smo poiskali partnerje, ki bodo vašim voznikom hitro pomagali nadaljevati pot.

Kliči

Tovorna ladja prevaža tovornjak.

Trajekti

Izkoristite dostop do široke mreže evropskih trajektnih linij, ter en sam račun za vse storitve, kar vam prihrani čas in denar.

Rezervirajte trajekt

Na cesti so močno vidne sledi zaviranja vozila

Storitve ROLA (tovornjaki in vlaki)

Vaša kartica Shell ni namenjena le cestnemu prevozu – nanjo se lahko zanesete za plačevanje storitve ROLA (tovornjaki in vlaki) po Evropi.

Rezervirajte avtovlak

Kamion se vozi skozi stroj za pranje velikih tovornjakov

Shell TruckWash

Pranje tovornih vozil lahko opravite na več kot 275 lokacijah na Nizozemskem, v Belgiji in Nemčiji, od tega čiščenje tovornih cistern na 60 lokacijah. Storitev nudi naš partner Travis, plačate lahko s kartico Shell.

Več informacij in povezava do portala Travis

Na cesti so močno vidne sledi zaviranja vozila

Varovana Parkirišča – Secure Truck Parkings

Različne potrebe voznikov,  kakor tudi zakonske obveznosti, narekujejo voznikom tovornjakov postanek in počitek, zato so varovana parkirišča ključnega pomena za varen prevoz brez stresa.

 

Več

Cesta ki vodi skozi tunel

Tuneli in mostovi

Vožnja skozi predore in čez mostove je velik del potovanja po Evropi. Oboji so lahko precej dragi. Pogosto znaša cena za eno vožnjo več sto evrov, zato je pomembno, da se učinkovito spopadete s tem stroškom. Za pogosta potovanja pa so na voljo tudi cene s popusti.

Naročite kartico Fréjus