Poenostavitev čezmejnega cestninjenja za podjetja

Poenostavitev čezmejnega cestninjenja za podjetja

EETS predstavlja priložnost za odpravo kompleksnosti in racionalizacijo cestninskega procesa čezmejnega potovanja po Evropi.

Kaj zajema?

Tolling
Spodbujanje poslovne učinkovitosti

Spodbujanje poslovne učinkovitosti

Sedaj je čas, da upravljavci voznih parkov preverijo učinkovitost vožnje, prihranek in ostanejo v prednosti s pravo cestninsko rešitvijo in partnerjem.


Navigiranje skozi sisteme evropskega cestninjenja

Navigiranje skozi sisteme evropskega cestninjenja

Cestninska rešitev prilagojena vašim poslovnim potrebam lahko pomaga zmanjšati administracijo, prihraniti stroške in poenostaviti cestninjenje po vsej Evropi.


Nasveti cestninjena

Nasveti cestninjena

Pet stvari, ki bi jih vodje voznih parkov morali vedeti o EETS in prilagojeni Shellovi cestninski rešitvi.


ODKRIJTE VEČ O SHELLOVEM EVROPSKEM CESTNINJENJU

Shellovo prilagojeno cestninjenje v Evropi

Prizadevamo si, da bi bilo cestninjenje čim bolj nemoteno. Ponujamo strokovne nasvete, da bi našli pravo rešitev za vas, ter jasen vpogled, ki bi vam pomagal dobiti najboljše za vaš vozni park.

Kaj je EETS?

Cilj Direktive o evropskih elektronskih cestninskih storitvah (EETS) je poenostaviti postopek plačevanja cestnin.

  

Morda vas zanima tudi

Cilj: Prihodnost

Svet se danes premika z neverjetno hitrostjo in zato morate biti sposobni premagati izzive in izkoristiti priložnosti, ki jih prinaša prihodnost.

LNG - Utekočinjeni zemeljski plin

Utekočinjeni zemeljski plin (angl. LNG – Liquefied natural gas) je bistra, brezbarvna in nestrupena tekočina, ki nastane ob ohlajanju zemeljskega plina na -162°C (-260°F) in se lahko uporablja kot gorivo za tovornjake in ladijski promet. Zemeljski plin, ogljikovodik z najčistejšim zgorevanjem, je glavni vir energije. Naravni plin se ohlaja, da nastane tekočina, pri tem pa se zmanjša njegova prostornina za lažje, varnejše skladiščenje in čezmorski ladijski promet.

Pridružite se nam na poti do nizkoogljične prihodnosti

Na voljo so številni načini za preprečevanje emisij, njihovo zmanjšanje in tudi izravnavo, pri tem pa vaše odločitve koristijo okolju in vašemu podjetju.