EETS
Navigiranje po zapletenem sistemu

Navigiranje po zapletenem sistemu

Vsaka evropska država ima svoj cestninski sistem in predpise, ter več kot 100 cestninskih ponudnikov – samo v Franciji 20. Pri velikem številu naprav in storitev na trgu, je ključ najti rešitev prilagojeno vašemu voznemu parku.


Proti univerzalni rešitvi

Proti univerzalni rešitvi

Cilj univerzalne rešitve na trgu še ni dosežen, vendar Shellova cestninska rešitev že omogoča enostavnejše potovanje prek meja Evrope. Zmanjšanje številnih nakopičenih cestninskih naprav na vetrobranskem steklu, odveč pa bodo tudi vsi strahovi pred denarnimi kaznimi.


Beyond 2020

Po letu 2020

Pričakuje se, da bo popolna integracija vseh evropskih cestninskih sistemov zaradi regulativnih in tehničnih postopkov trajala pet ali šest let. Zato Shell z več kot 30 letnimi izkušenjami na področju plačilne tehnologije in močnimi partnerskimi odnosi z glavnimi ponudniki zagotavlja razvoj sistema z EETS trgom in vašimi potrebami.


  

Izkoristite nemoteno potovanje po Evropi

Obstaja več kot 100 različnih cestnin v 30 državah z nacionalnimi shemami cestninjenja, ki številnim upravljavcem voznega parka in voznikom predstavljajo drago in zamudno storitev. Prava rešitev za avtomatizacijo in integracijo cestninjenja, lahko pomaga pri nemotenosti potovanja in izboljša učinkovitost vašega voznega parka.

Pogosto zastavljena vprašanja

ODKRIJTE VEČ O SHELLOVEM EVROPSKEM CESTNINJENJU

Shellovo prilagojeno cestninjenje v Evropi

Prizadevamo si, da bi bilo cestninjenje čim bolj nemoteno. Ponujamo strokovne nasvete, da bi našli pravo rešitev za vas, ter jasen vpogled, ki bi vam pomagal dobiti najboljše za vaš vozni park.

Izkoristite nemoteno potovanje po Evropi

Obstaja več kot 100 različnih cestnin v 30 državah z nacionalnimi shemami cestninjenja, ki številnim upravljavcem voznega parka in voznikom predstavljajo drago in zamudno storitev.

  

Morda vas zanima tudi

Cilj: Prihodnost

Svet se danes premika z neverjetno hitrostjo in zato morate biti sposobni premagati izzive in izkoristiti priložnosti, ki jih prinaša prihodnost.

LNG - Utekočinjeni zemeljski plin

Utekočinjeni zemeljski plin (angl. LNG – Liquefied natural gas) je bistra, brezbarvna in nestrupena tekočina, ki nastane ob ohlajanju zemeljskega plina na -162°C (-260°F) in se lahko uporablja kot gorivo za tovornjake in ladijski promet. Zemeljski plin, ogljikovodik z najčistejšim zgorevanjem, je glavni vir energije. Naravni plin se ohlaja, da nastane tekočina, pri tem pa se zmanjša njegova prostornina za lažje, varnejše skladiščenje in čezmorski ladijski promet.

Pridružite se nam na poti do nizkoogljične prihodnosti

Na voljo so številni načini za preprečevanje emisij, njihovo zmanjšanje in tudi izravnavo, pri tem pa vaše odločitve koristijo okolju in vašemu podjetju.