Vožnja skozi predore in čez mostove je velik del potovanja po Evropi. Oboji so lahko precej dragi. Pogosto znaša cena za eno vožnjo več sto evrov, zato je pomembno, da se učinkovito spopadete s tem stroškom.

Možnosti plačila

Za prečkanje številnih evropskih predorov in mostov lahko uporabite kartico euroShell ali druge načine, kot sta kartica Frejus ali enota Brobizz. Ker se vsi stroški pripišejo na račun vaše kartice euroShell, administracija izdatkov ne bi mogla biti preprostejša.

 Z napravo na armaturni plošči imate dostop do posebnih pasov, kar vam omogoča hiter prevoz tudi v času gneče na cesti. Za pogosta potovanja in regionalne prevoznike pa so na voljo tudi cene s popusti.

Več informacij v poglavju o storitvah na poti

Varnost

Varnost je pri kartici euroShell najpomembnejša. Zato imate na voljo uporabniku prijazen nadzor nad porabo, alarme (opozorila) ter ekipe za preprečevanje prevar. Tako boste uživali v udobju kartice za gorivo, in to brez strahu pred zlorabami.

Cestnine

Ni vam treba skrbeti, ali imate pri sebi dovolj gotovine, saj lahko cestnine in cestne takse plačate s kartico euroShell. Na koncu se vse sešteje na enem samem enotnem računu. Kartica olajša življenje vsem vpletenim.