Nove stranke

Zakaj postati uporabnik kartice euroShell?

Ne glede na to, ali poslujete na lokalnem ali mednarodnem trgu, imamo pravo kartico za vas. Posvetimo se vsem podrobnostim in vam ponudimo orodja in storitve, s katerimi vam pomagamo znižati stroške poslovanja, kar izboljša rezultate vašega voznega parka.

Pogosta vprašanja in odgovori

vas zanimajo podrobnejše informacije o kartici euroShell? Kakšni so pogoji pridobitve, kje vse jo lahko uporabljate, kaj storiti v primeru izgube ali poškodbe kartice, kakšen je postopek zamenjave, glede limitov porabe? Več najdete v nadaljevanju.

Naš paket storitev

Vaš euroShell kartica je pametna rešitev za negotovinska plačila na poti - ne le goriva. Omogoča vam brezskrbno pot skozi različne cestninske siteme na vaši poti po Evropi, pomoč v primeru okvare, vračilo davka in trošarin, z njo plačujete mostove in tunele, trajekte, vlake za kamione – in to vse le z eno kartico, kartico euroShell.

Shell Card

Skrbimo za varnost vašega poslovanja

Zaščita vašega poslovanja pred zlorabami je tudi naša naloga.

Preverite kako

obstoječe stranke

Shell Card Online

Shell Card Online je sitem, ki je enostaven za uporabo in upravljanje kartic, in ki vam omogoča nadzor vaših kartic. Z njim lahko spremljate vsako transakcijo na vaši poti v realnem času.

Obsežna mreža črpalk

Nikoli niste daleč od ene od naših črpalk. Uporabite naš iskalnik črpalk ali prenesite aplikacijo, s katero lahko poiščete najbližjo črpalko Shell.

Aktualna obvestila

Na enem mestu najdete aktualne novice za prevoznike, kjer vas obveščamo o novostih in spremembah cestninskih sistemov po Evropi, o začasnih zaprtjih črpalk zaradi vzdrževanja, o posodobitvah euroShell sistema in drugih aktualnih novicah.

Spletni obrazci in dokumenti

V nadaljevanju lahko najdete spletne obrazce za enostavno upravljanje s karticami. Naročite se lahko tudi na dodatne storitve, kot so brezplačne e-novice.