Inovacija

Črpalka ponuja širši vhod in inovativen sistem super-hitre oskrbe z gorivom, ki omogoča uporabnikom krajši čas točenja. Ta edinstven sistem (voznik le enkrat potegne s svojo kartico in tako lahko toči gorivo v vse svoje rezervoarje hkrati) omogoča, da napolnite svoj rezervoar skoraj dvakrat hitreje! Neverjetna storitev, ki prihrani dragoceni čas za voznike!

Poleg tega je na vsakem polnilnem mestu nameščen nov interaktiven in večjezični zaslon (v 13 jezikih), s katerim posredujemo pomembne informacije, kot so najnovejše vremenske in prometne informacije ter promocije.

Ker je vaša varnost pomembna za nas

Na črpalki je nameščena izboljšana varnostna oprema, ki nudi še večjo varnost in zaščito. Skupaj s partnerjem Big Brother zagotavljamo prvovrsten sistem za nadzor. Vsaka postaja tovornjaka je opremljena z novo visoko ločljivo kamero; prav tako plačilni terminali.

Posebna ponudba za kamioniste

Prenovljena stavba vas vabi s prestižnimi blagovnimi znamkami, kot so Starbucks, McDonalds in deli2go. Ker se zavzemamo za dobrobit voznikov, Shell ponuja voznikom tovornjakov, ki natočijo več kot 500L goriva, brezplačno kavo, prost dostop do razkošnih stranišč in tuša (2theloo), kakor tudi do 50% nižje cene na menije deli2go ali McDonald Big Mac (Meni za 4,95 €!)